Video – Kijk eens binnen bij Apex International

    

Apex International’s hoofdkantoor is gevestigd in Hapert, Nederland. Apex is ‘s werelds grootste producent van flexografische inkt-tot-drukplaat technologieën, incluseif rasterwalsen en –sleeves voor label, flexibele verpakkingen, golfkarton, offset en coating applicaties. Neem een kijkje in onze state-of-the art productie vestiging.

 

 

 

Met productie- en Verkoop vestigingen op 6 continenten brengt Apex toegevoegde waarde door klanten totaaloplossingen op het gebied van rasterwalsen en GTT te bieden, inclusief meetapparatuur, reinigings- en onderhoudsproducten en educatieve seminars.

Klantgericht; Toegewijd aan Innovatie; De De maatstaf van Kwaliteit zijn enkele kenmerken van Apex International. Als u gecontacteerd wilt worden door een van onze technische verkoopprofessionals voor verder advies over raster/doseerwalsen, toepassingsspecificaties, of om een bezoek te plannen, enz., neem dan contact met ons op!

Neem contact op

About The Author

Jeanine Graat is the Marketing Manager for Apex Europe, specializing in cooperative marketing strategies and is an 18 year veteran of the anilox industry.